Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نوید ادهم، عصر چهارشنبه در مراسم ویژه "هفته ملی پژوهش" در مرکز تحقیقات معلمان استان اصفهان افزود: امروزه با توجه به تحولات گسترده در همه ابعاد زندگی، توجه به مقوله‌های فرهنگی بیش از گذشته نیاز است.

۲۳ الی ۲۹ آذر به عنوان "هفته پژوهش" نامگذاری شده است.
وی بدون توضیح بیشتر در باره اقتضائات بومی‌سازی نظام آموزش و پروش اظهار داشت: اکنون مهمترین موضوع جدی در سیستم آموزش و پرورش کشور، عملیاتی ساختن سند تحول بنیادین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در شرایط مطلوب و مورد انتظار نیست، تصریح کرد: امروز همه انرژی وزارت آموزش و پرورش برای عملیاتی کردن این سند صرف شده‌ است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان را یکی از ظرفیت‌های موجود برای عملیاتی ساختن سند یاد شده ذکر کرد و اظهار داشت: این دانشگاه همه توان خود را در راستای تربیت معلمانی متخصص در زمینه عملیاتی کردن سند تحول بنیادین به کار گرفته‌ است.
نوید ادهم یادآور شد: مقوله پژوهش در کشور و در سیستم آموزش و پرورش با مشکلاتی روبه‌روست ولی باید توجه داشت که پژوهش بایستی برای بهینه‌سازی و ارتقاء سطح تعلیم و تربیت صورت بگیرد.
وی با تاکید بر لزوم اثربخش بودن پژوهش‌ها بیان کرد: آموزش و پرورش با 2 رویکرد پژوهش‌ محورسازی اقدامات و تصمیم‌گیری‌ها و تربیت نسل پژوهشگر به فعالیت‌های پژوهشی خود می‌پردازد که رویکرد دوم از اهمیت بیشتری برخوردار است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تصریح کرد: باید ذهنی خلاق، پرسشگر و نقاد در نسل جدید ایجاد کرد زیرا تحولات کنونی در عرصه ارتباطات و رسانه در حال اثرگذاری بر آموزش و پرورش است.
وی با اشاره به وجود خلاهایی در سیستم آموزش و پرورش گفت: به منظور رفع این کاستی‌ها باید پژوهش‌های جدی‌تری در این زمینه انجام داد و اگر آموزش و پرورش به‌دنبال استمرار گذشته نباشد نیازمند یافته‌های پژوهشی بیشتری است.
نوید ادهم همچنین نداشتن مساله‌شناسی صحیح، آینده‌پژوه نبودن در حوزه مطالعات تعلیم و تربیت و نیز نیل به سمت و سوی تحلیل فرهنگی در حوزه علوم انسانی را از موارد اثربخش نبودن برخی پژوهش‌ها دانست و خاطرنشان کرد: دانشجویان و اساتید فرهنگی باید در صحنه عمل قرار بگیرند ولی برخی از این افراد، کلاس درس را بخوبی لمس نکرده و پژوهش‌های اثربخشی ندارند.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تاکید کرد: برای داشتن آموزش و پرورشی پویا باید در سیاستگذاری و تدریس با تحقیق و پژوهش عمیق‌تری گام برداشت.
مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: دانشگاه فرهنگیان، دانشگاهی نوپاست که بیش از سایر دانشگاه‌ها، بستر توسعه پژوهش را می‌طلبد.
شهرام عروف‌زاد افزود: امیدواریم دانشگاه فرهنگیان در راه رسیدن به دانشگاه‌های نسل نو، گام و در زمینه بکارگیری دانش برای تربیت معلمان نسل جدید، قدم بردارد.
وی تصریح کرد: همه ظرفیت‌ها و امکانات این دانشگاه باید در راستای تربیت معلمان پژوهشی به کار رود.
مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان اصفهان اعلام کرد: دانشگاه فرهنگیان باید با پویایی بیش از گذشته در مسیر خردورزی به پیش رود و پرشورتر از قبل به فعالیت بپردازد.
در این مراسم، استادها و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان حضور داشتند.

 در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر استانی در بخش اساتید و دانشجویان تقدیر شد. 

برچسب‌ها هفته پژوهش شورای عالی آموزش‌ و پرورش دانشگاه فرهنگیان اصفهان آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته پژوهش شورای عالی آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان اصفهان آموزش و پرورش هفته پژوهش شورای عالی آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان اصفهان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاح می‌شود

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه درباره صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در صندوق ذخیره که مجموعه‌ای از مسائل و مشکلات است با کمک سازمان بازرسی، اساسنامه را اصلاح خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول بنیادین اداره خواهیم کرد

وی افزود: اشکال صندوق ذخیره فرهنگیان از اساسنامه آن است که یک اساسنامه‌ای به‌اصطلاح شترگاوپلنگ است و سازمان بازرسی هم این موضوع را تأیید کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون تیمی از سازمان بازرسی در صندوق ذخیره فرهنگیان مستقر شده است که تاکنون سابقه نداشته است، 27 سال از عمر صندوق ذخیره فرهنگیان می‌گذرد و چون خصوصی تلقی می‌شد، سازمان بازرسی به آن ورود نکرده است‌.

صحرایی گفت: از سازمان بازرسی خواستم به صندوق ذخیره فرهنگیان ورود کند تا به‌خوبی اداره شود.

وی بیان کرد: بعد از گفتگوی طولانی با سازمان بازرسی، حکمی را به برنامه هفتم توسعه اضافه کردیم تا اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان تصویب و سرمایه آن برای شفاف شدن بورسی شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229902 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • جذب ۲۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی دو سال اخیر
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • صحرایی: اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان اصلاح می‌شود
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند